Modele de racituri

posted by: MKS Admin

Comments Off on Modele de racituri

Apoi au urmat etapele de decorare cu légumineuses si OUA fierte (le gasiti expliquer separat mai jos). Acestea au fost fixer provizoriu cu picaturi de aspic. Am dat à la frigider 10 minutes. Am facut raciturile dupa aceasta Reteta de foarte multe ori si de fiecare data mi-au iesit foarte bune. Multe multumesc! Supa se toarna prin SITA deasupra la Carne, PANA se umple farfuria-obligatoriu trebuie sa acopere carnea. De Regula eu procedez asemanator cu deosebirea ca dupa ce carnea afiert si Proba de inchegare a dat rezulatate, Las compozitianin OALA sa se inchege PANA a doua Zi. Apoi degresez piftiile, le Pun la fiert din nou PANA Devin lichide si mai dau un clocot de 5-10 minute. Scot carnea de PE Oase si o oun in farfurii sau boluri MICI. In acestea se pot Pune si ficatei de Pui fierrti su prajiti sau felioare de carnat de afumat. Apoi strecor lichidul si il déchiré dans farfurii. Peste noapte se incheaga si ramane la rece PANA se serveste.

cele DIN boluri le rastorn PE farfurii intinse si se pot servi ca antreu alaturi de Alte «porcarii» citește mai mult despre cum se prepară piftia de porc. AM povestit in Reteta piftiei de curcan sau Cocos ca cel mai simplu este sa cufundam PE Rand wvncc in apa calda si sa le rasturnam PE platouri, farfurii. Daca este cazul putem desprinde usor marginile cu un cutit cu Lama sous-pneu. Daca mai Raman Elemente lipte de forma aceste se pot LIPI in locurile initiale. Apoi mai folosesc Rondele de ou fiert si verdeata. Astea le puneti dupa cum va place. Reteta este un pic cu inspiration ucraineana, ASA le visage Bunica, de la EA a invatat mama si ASA mai departe….:) Se lasă la închegat și se servește cu ardei iute sau hrean și opțional cu mamaliga fierbinte. Se da de pomană cu tot cu farfurie, plus o cană de vin sau Pahar de țuică, Colivă sau ceva Dulce. Le-AM umplut cu Carne si zeama de piftie si le-AM rasturnat. Nicio masă de Crăciun nu este completă fără piftia de porc sau, cum mai este denumită, răcitură.

Acest fel de mâncare este foarte gustos și apreciat de oricine, deși necesită mult timp de preparare. Iată Secretele pentru că piftia făcută de Tine să fie perfectă! Piftiile se pot face DIN picioare şi urechi de porc şi DIN picioare de viţel, mai gustoase sunt cele amestecate.

posted in: Uncategorized

Comments are closed